Tetszett a cikk?

Irakban ismét rálőttek egy lengyel konvojra, amely Bagdad környékéről a lengyel igazgatású övezetben fekvő Babilon táborba tartott. A támadásban senki sem sérült meg, és csak kisebb veszteségek keletkeztek.

A hivatalos tájékoztatás szerint egy gépkocsiból dobtak egy kisebb robbanószert a lengyel autóoszlop felé, a házi készítésű bomba a konvoj élén haladó mikrobusz előtt robbant fel. Közben Bagdadban amerikai katonák figyelmeztetőlövéseket adtak le tüntető iraki kormányalkalmazottakra. A többezres tömeg a miatt tiltakozott, hogy az amerikaiak őrizetbe vettek egy nőt, mert nem volt hajlandó kutyás ellenőrzésnek alávetni magát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Melyik böngésző mennyire népszerű?

Melyik böngésző mennyire népszerű?

Rendőrségen landoltak Vadai Ágnes kérdései a lélegeztetőgép-vásárlásokról

Rendőrségen landoltak Vadai Ágnes kérdései a lélegeztetőgép-vásárlásokról

Nem volt telitalálatos a hatos lottón

Nem volt telitalálatos a hatos lottón