Tetszett a cikk?

Nagyerejű robbanások rázták meg helyi idő szerint hétfő este Bagdad központját, az iraki főváros nyugati részét.

Gyors egymásutánban több, feltételezhetően aknavetőkből kilőtt gránát okozta robbanás hallatszott az amerikai vezetésű közigazgatás központjától nem messze. A hírügynökségek egyelőre nem közöltek részleteket a robbanások pontos helyéről. Azt sem tudni, hogy voltak-e halálos áldozatok vagy sebesültek.
A koalíciós erők szóvivője szerint három robbanás, más források szerint öt detonáció hallatszott Bagdad nyugati részében, az iraki amerikai katonai parancsnokság ugyanakkor semmit nem közölt a történtekről. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az író, aki továbbra sem érti, miért mászkálhatnak szabadon a zsenik

Az író, aki továbbra sem érti, miért mászkálhatnak szabadon a zsenik

Négyes karambol a Róbert Károly körúton

Négyes karambol a Róbert Károly körúton

Aranycipő: olasz csatár lett Európa legeredményesebb góllövője

Aranycipő: olasz csatár lett Európa legeredményesebb góllövője