Tetszett a cikk?

Hatalmas szélviharok pusztítottak az Egyesült Államok keleti, nyugati és közép-nyugati részének több pontján.

New York államban egy gépkocsira rádőlt a fa, vezetője életét vesztette. Egy személyt a megáradt víz sodort el. A viharoknak számos sérültje volt. Áradások voltak West Virginiában is, a szél többfelé házakat sodort el. A viharok által érintett területeken 1,4 millió fogyasztó maradt áramszolgáltatás nélkül. Súlyos zavarokat okozott a vihar a közlekedésben is. A nagy tavakon le kellett állítani a hajózást, mert olykor 5 méteres hullámok keletkeztek.A szélviharok óránként több mint száz kilométeres sebességgel vágtattak keresztül a kelet partvidéken és a közép-nyugati területeken. A legnagyobb károkat Ohio és Michigan államban okozták a viharok, Ohio államban helyenként a 130 kilométeres sebességet is elérte a szélvihar.New York államban a légiforgalomban is súlyos fennakadások voltak, számos járatot kellett törölni több repülőtéren. Michigan állam több városában, illetve településén nem tarthatták meg a tanítást az ítéletidő miatt. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Maradonának volt egy kamionja azért, hogy ne tudják megállítani az újságírók

Maradonának volt egy kamionja azért, hogy ne tudják megállítani az újságírók

Már vagyonkezeléssel is foglalkozik a hazai randivonalak királya

Már vagyonkezeléssel is foglalkozik a hazai randivonalak királya

Bödőcs Tibor: Lehet, hogy jövőre jelentkezem az SZFE-re

Bödőcs Tibor: Lehet, hogy jövőre jelentkezem az SZFE-re