Tetszett a cikk?

A pedofília gyanújába keveredett popénekes birtokán a rendőrség házkutatást tartott. Michael Jackson jelenleg Las Vegasban tartózkodik.

A popénekes ellen Santa Barbara megye seriffje letartóztatási parancsot adott ki, és a rendőrség házkutatást tartott Jackson Neverland nevű kaliforniai birtokán. A helyi rendőrség szóvivője szűkszavúan csak annyit közölt, hogy egy folyamatban lévő bűnügyi vizsgálat keretében kutatta át kedden több mint húsz rendőr a birtokot. Michael Jackson a házkutatás idején nem volt jelen, szóvivője szerint az énekes három hete Las Vegasban van három gyermekével.Az NBC tv-állomás jelentése szerint a Jackson-család ügyvédje megerősítette a letartóztatási parancs hírét. Az ügyvéd elmondta, hogy Michael "24 órás felügyelet" alatt áll, éppen azért, hogy az ilyen vádaktól megvédjék őt. Michael Jackson közleményben tudatta: nem tudja, milyen vizsgálat kapcsán kutatták át kaliforniai birtokát, ugyanakkor jelezte, hogy kész teljes mértékben együttműködni a hatóságokkal.A Court TV nevű amerikai kábeltelevízió szerint a házkutatásra azért került sor, mert egy 12 éves, jelenleg pszichoterápiás kezelés alatt álló fiú szexuális zaklatással vádolja az énekest.A most 45 éves Jacksonnak pontosan tíz évvel ezelőtt hasonló vádakkal kellett szembenéznie: akkor egy 13 éves fiú vádolta szexuális zaklatással, s a rendőrség akkor is megjelent a kaliforniai birtokon. Az ügy akkor megegyezéssel zárult: Jackson, bár határozottan cáfolta a vádakat, több millió dollárt fizetett a per elkerülése érdekében. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Föld őslégköre a mai Vénuszéhoz hasonlított

A Föld őslégköre a mai Vénuszéhoz hasonlított

Bevándorlási reformot és Trump egyes rendeleteinek eltörlését ígéri Joe Biden elnöksége első száz napjában

Bevándorlási reformot és Trump egyes rendeleteinek eltörlését ígéri Joe Biden elnöksége első száz napjában

Újabb művészeti aukciót szervezett a Heti Betevő, Alföldi Róbert képére is lehet licitálni

Újabb művészeti aukciót szervezett a Heti Betevő, Alföldi Róbert képére is lehet licitálni