Tetszett a cikk?

Rejtélyes lövések dördültek el az elmúlt hónapokban Ohio állam egyik országútján, amelyek a rendőrség szerint egyetlen tettestől származhatnak.

A 270. számú országút Columbustól délre vezető nyolc kilométer hosszú szakaszán május óta tizenegyszer lőttek rá autókra. Négy esetben ugyanazt a puskát használták - közölte kedden a rendőrség. A legújabb hasonló támadás - amelynek kivizsgálása jelenleg folyik - az országút közelében egy házat ért. Az alattomos lövések egy héttel ezelőtt - akkor először - emberéletet is követeltek; november 25-én a 62 éves Gail Knisleyt érte halálos lövés, amikor barátja vitte valahová gépkocsin. Szintén novemberben - valószínűleg éjszaka - egy elemi iskola épületére lőtt rá a tettes. Az intézmény egyik ablaka betörött.A hatóságokhoz több száz bejelentés érkezett azóta, hogy az eseteket nyilvánosságra hozták. A térség üzletei több ezer dollárt gyűjtöttek össze a tettesek kézre kerítőjének megjutalmazására. Egy évvel ezelőtt két orvlövész tartotta rettegésben Washington környékét. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A korlátozásoknál nagyobb csapás lehet a cégeknek, ha a válság miatt elfogy a vásárlók pénze

A korlátozásoknál nagyobb csapás lehet a cégeknek, ha a válság miatt elfogy a vásárlók pénze

Közel 10 milliárd forintért kelt el egy magyar startup

Közel 10 milliárd forintért kelt el egy magyar startup

Elkezdték felújítani az utat, előkerült 400 sír

Elkezdték felújítani az utat, előkerült 400 sír