Tetszett a cikk?

Megkezdték csütörtökön az Izraellel kötendő tűzszüneti megállapodásról szóló, teljes körű tárgyalásaikat a palesztin szervezetek Kairóban.

A szervezetek képviselői már a tanácskozás kezdete előtt bejelentették: azzal a feltétellel hajlandóak tűzszüneti megállapodást kötni, ha Izrael is vállalja, hogy biztosítja annak betartását. A háromnapos találkozón tizenhárom palesztin szervezet – köztük a Hamász és az Iszlám Dzsihád - vesz részt. Az egyeztetések nem hivatalosan már két napja megkezdődtek az egyiptomi fővárosban. Az eredetileg keddre tervezett tűzszüneti tárgyalások csütörtökre történő elhalasztását a Hamász és az Iszlám Dzsihád nevű szélsőséges szervezet kérte biztonsági okokra hivatkozva. A két szervezet a keddi előkészítő fórumra nem küldte el képviselőit. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
360 forint felett az euró

360 forint felett az euró

Jókora bálnauszonnyal és kéziváltóval érkezik az új Porsche 911 GT3

Jókora bálnauszonnyal és kéziváltóval érkezik az új Porsche 911 GT3

5 ötlet, ahol jobb helye lesz a fotóidnak, mint a Facebookon

5 ötlet, ahol jobb helye lesz a fotóidnak, mint a Facebookon