Tetszett a cikk?

Észak-Korea elutasította a nukleáris programja miatt kirobbant válság megoldására tett legutóbbi amerikai javaslatot.

Az állami ellenőrzés alatt álló központi lap írása szerint az ország vezetése azért utasította el az amerikai javaslatot, mert az felszólítja Észak-Koreát, hogy hagyjon fel nukleáris programjával, de nem szolgál ezzel egy időben biztonsági garanciákkal az Egyesült Államok részéről.Kereskedjen ezzel a hírrel a Hírbörzén!
Végrehajt-e - akár kísérleti - atomrobbantást Észak-Korea az idén?
A visszautasítással egy időben Kína arra szólította fel az Egyesült Államokat, hogy tanúsítson nagyobb rugalmasságot a válság megoldását szolgáló hatoldalú nemzetközi tárgyalások következő fordulóján.A tárgyalások első, augusztusban tartott fordulója eredménytelenül végződött, a második fordulóra a legutóbbi elképzelések szerint január közepén kerülhet sor. A tárgyalásokon Észak-Korea, az Egyesült Államok, Kína, Dél-Korea, Japán és Oroszország vesz részt. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nagy dobásra készül a Facebook 2021-ben: jön a saját pénze

Nagy dobásra készül a Facebook 2021-ben: jön a saját pénze

Négy autó karambolozott az M3-ason

Négy autó karambolozott az M3-ason

Bajnai Gordon és a DK is Demeter Szilárd kirúgását várja

Bajnai Gordon és a DK is Demeter Szilárd kirúgását várja