Tetszett a cikk?

Lee Malvo soha többé nem szabadulhat a börtönből. Bűntársát, John Allen Muhammadot kedden halálra ítélték.

Életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte egy virginai bíróság szerdán Lee Malvót, annak az orvlövész-párosnak az ifjabbik tagját, amely 2002 őszén tartotta rettegésben Washingont és környékét.A 18 éves, jamaicai születésű Malvo büntetése tényleges életfogytiglan, azaz szabadon bocsátása nem kerülhet szóba. Bűntársát, John Allen Muhammadot kedden halálra ítélték. A washingtoni rémekként hírhedté vált bűnözők 10 embert lőttek le, áldozataikat találomra válogatták ki.Malvo ellen egy fiatal nő meggyilkolásának címén emeltek vádat, akit 2002. október 14-én egy virginiai áruház előtt terített le egy parkolóban. A fiú 17 éves volt a gyilkosság elkövetése idején. Virginia egyike annak a 21 szövetségi államnak, ahol fiatalkorúak is kivégezhetők. A Chesapeake-ben lefolytatott tárgyaláson a vádlott alig mutatta ki érzelmeit. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Telex: Koronavírus miatt halt meg egy kaszinó biztonsági őre

Telex: Koronavírus miatt halt meg egy kaszinó biztonsági őre

Ferenc az első pápa, aki Irakba látogatott

Ferenc az első pápa, aki Irakba látogatott

Szarajevó, a felszabadult, de elveszett város

Szarajevó, a felszabadult, de elveszett város