szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A korábbi tájékoztatással szemben mégis volt két magyar utas azon a repülőgépen, amely szerdán Torontóban leszálláskor túlszaladt a kifutópályán és kigyulladt - közölte a külügyi szóvivő-helyettes csütörtökön.

Szabó Ferenc hangsúlyozta: a két magyar állampolgár jól van, kisebb karcolásokat, zúzódásokat leszámítva nincs komolyabb sérülésük. Elmondta: a Külügyminisztérium korábban hivatalosan közölte, hogy az Air France Párizsból érkező, A340 típusú járatán nem volt magyar utas, mivel a francia légitársaság ezt a tájékoztatást adta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Világ

Nem utazott magyar a Torontóban kigyulladt repülőgépen

A magyar Külügyminisztérium és a torontói magyar konzulátus egyelőre nem tud arról, hogy magyar utasa lett volna annak a repülőgépnek, amely Torontóban leszálláskor túlszaladt a kifutópályán és kigyulladt - közölte a külügyi tárca konzuli főosztályának vezetője. Az Air France francia légitársaság utaslistája szerint sem volt a gépen magyar utas.

MTI Világ

Sötétség és pánik a torontói járaton

Mihelyt a gép megállt, a személyzet valamennyi vészkijáratot kinyitott azon az oldalon, ahol nem voltak lángok, és mindenki a lehető leggyorsabban menekült - mondta a torontói reptéren balesetet szenvedett Air France 358-as számú járat egyik utasa.

MTI Világ

Lángba borult az Air France Párizs-Toronto járata

Az Air France Párizs-Toronto járata mintegy kétszáz utassal a fedélzetén leszállás után túlfutott a kifutópályán, egy árokban kötött ki és kigyulladt. A térségben a baleset idején mennydörgést és villámlást észleltek.

Törvénysértő rendeletet fogadhatott el Kerepes fideszes polgármestere a vészhelyzetre hivatkozva

Törvénysértő rendeletet fogadhatott el Kerepes fideszes polgármestere a vészhelyzetre hivatkozva

Egy moszkvai gyilkosság, ami feltárja a közelmúltunk faramuci históriáit

Egy moszkvai gyilkosság, ami feltárja a közelmúltunk faramuci históriáit

Tízből kilenc: ennyire nagy a frissítési kedv az iPhone-osoknál

Tízből kilenc: ennyire nagy a frissítési kedv az iPhone-osoknál