szerző:
MTI

Megtalálták az utolsó eltűntként szereplő asszony holttestét is a január végén beomlott katowicei csarnok alatt.

Újabb holttestet találtak a mentők a Katowicében január végén beomlott kiállítócsarnok romjai alatt, ezzel 65-re emelkedett a katasztrófa halálos áldozatainak száma.

A dél-lengyelországi város rendőrségi szóvivője szerint a romeltakarítási munkák közben egy asszony holttestére bukkantak, akinek a személyazonosságát még hivatalosan meg kell erősíteni, de valószínűleg ő az a nő, aki az eltűntek listáján utolsóként még szerepel.

A múlt héten egy mentőkutya már jelezte, hogy egy holttest van a romok alatt, de keddig tartott, mire sikerült hozzáférni.

A csarnok teteje a hó és jég súlya alatt omlott be január 28-án, miközben postagalamb-kiállítást tartottak, és több százan tartózkodtak az épületben. A katasztrófában több mint 160-an megsérültek.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
MTI Világ

Újabb két csarnok roskadt össze a hó alatt

Újabb csarnokok tetőszerkezete omlott be az utóbbi napokban lehullott nagy mennyiségű hó súlya alatt ezúttal az ausztriai Pressbaumban és a németországi Ayingban. A keddi balesetek szerencsére nem követeltek áldozatokat.

MTI Itthon

Megtalálták a katowice-i csarnokomlás magyar áldozatát

A lengyel hatóságok az éjszaka során értesítették a magyar főkonzulátust, hogy megtalálták a szombaton beomlott katowice-chorzówi kiállítási csarnok romjai alatt azt a magyar férfit, aki eddig az eltűntek között szerepelt.

Hét nap

SPORTCSARNOK-TRAGÉDIA

Feltehetően a nagy mennyiségű vizes hó nyomása alatt beszakadt hétfőn délután négy órakor a bajor-osztrák határon lévő...

Felújítják, két évre bezár a Király fürdő

Felújítják, két évre bezár a Király fürdő

Nem elég, hogy drágul az építőipar, a számlákkal is egyre többen csúsznak

Nem elég, hogy drágul az építőipar, a számlákkal is egyre többen csúsznak

Megtalálták és leváltották a későn érkező nyugdíjak felelősét

Megtalálták és leváltották a későn érkező nyugdíjak felelősét

Szigorítaná a letelepedési kötvények kiadását az EU

Szigorítaná a letelepedési kötvények kiadását az EU

A magyar férfi kézisek legyőzték Tunéziát a sorsdöntő vb-meccsen

A magyar férfi kézisek legyőzték Tunéziát a sorsdöntő vb-meccsen

Csodás képek születtek a hétfő hajnali holdfogyatkozásról

Csodás képek születtek a hétfő hajnali holdfogyatkozásról