Így kapcsolja ki a gépet automatikusan

2012. március 22., csütörtök, 07:28 • Utolsó frissítés: 2012. március 22., csütörtök, 08:27
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ;

Számtalan olyan programot találunk az interneten, amelyik képes automatikusan lekapcsolni számítógépünket egy megadott időpontban. Ezek többsége azonban nem figyeli, hogy a lekapcsolás pillanatában esetleg fut-e valamilyen számunkra fontos alkalmazás, amelynek még engedni kellene, hogy befejezze a ténykedését.

A shutDownAgent viszont éppen azzal tűnik ki a tömegből, hogy megadhatjuk benne, melyik alkalmazásra vagy folyamatra figyeljen oda. Így az is megoldható, hogy ha egy adott alkalmazás még fut, a program egyáltalán ne kapcsolja ki a gépet, esetleg várja meg a kérdéses alkalmazások/folyamatok leállását stb.

A shutDownAgent ingyenes és telepítés nélkül használható a 32 bites Windows verziókon - áll a techline.hu hírében.


Így kapcsolja ki a gépet automatikusan
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X