szerző:
hvg.hu

Tragikus balesetben halt meg a megyei harmadosztályú Gyárvárosi Cápák fiatal játékosa. Zsédely Róbert autójával lesodródott az útról, kirepült a szélvédőn és a jármű maga alá préselte. Órákkal később találták csak meg, kórházba vitték, de műtét közben meghalt keddre virradóra – írja a Kisalföld.

A focista a sport mellett futárként dolgozott. Hétfő este pizzát szállított a közeli Győrszentivánra, amikor a baleset érte.

A csekély forgalmú úton az esős, sötét éjszakában senki nem figyelt fel a roncsra. Családja és munkatársai egész éjjel keresték, de végül valaki más találta meg kora reggel, és hívott segítséget. A férfire súlyos törési és fagyási sérülésekkel ugyan, de még életben találtak rá.

Még a katasztrófavédelem munkatársai sem látták kiérkezésükkor az út széléről a roncsot, mert a szántóföldre sodródott autó fényszórói nem világítottak. Egyelőre érthetetlen, miért nem vette észre senki a kocsit, amikor leszaladt az útról, és miért nem keresték azon az útszakaszon Róbertet. 

©

A 25 éves focistát kórházba vitték, de műtét közben elhunyt. Csapattársai, családja és menyasszonya gyászolja, akinek másfél hónapja kérte meg párja kezét – írja a Kisalföld.

Vorholt Viktor, a Gyárvárosi Cápák elnöke elmondta: Róbert 11-es mezszámát a tragédia után a klub visszavonultatja.

Az ügyben indított rendőrségi vizsgálat még tart. A férfi, úgy tűnik, azért eshetett ki az autóból, mert nem volt bekötve. Az sem kizárt, hogy gyorsan hajtott.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!