szerző:
hvg.hu

Több helyen megállt a város: nem működnek a jelzőlámpák a Flórián téren, minden irányban nagy kocsisorok torlódtak fel. Az Északi összekötő híd környékén a Váci út alig járható. Az Árpád híd pesti vonzáskörzetében még fél 10 körül is nagy dugó volt.

Sárgán villognak a lámpák a Flórián téren, el lehet képzelni, milyen nehéz így átjutni a rengeteg sávot összefogó kereszteződésen.

Nem csoda, hogy kollégáink jelentése szerint óriási dugó alakult ki az Árpád híd Budára vezető oldalán. Keresztirányban, a Lajos utca–Szentendrei út vonalán szintén nagy kocsisorok torlódtak fel.

A hídon egymásba torlódott villamosok is várakoznak.

A Váci úton eközben az Északi összekötő hídtól áll a kocsisor észak felé, de a városba befelé vezető irány is torlódik a Tesco, illetve az Újpest-városkapu magasságában, mert ott meg kisebb baleset történt.

Frissítés: kollégánk még délelőtt fél 10 körül is arról számolt be, hogy az Árpád híd pesti oldalán egészen a Forgách utcáig áll a sor, igen reménytelennek tűnik átjutni a hídon.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!