szerző:
hvg.hu

Baleset történt csütörtökön este 7 óra előtt pár perccel a Hódmezővásárhely és Algyő közötti Tisza-hídon.

Közlekedési baleset Szegedtől nem messze, az algyői hídon. A helyszín közelében lévő munkatársunk szerint a mentők nagy erőkkel vonultak a helyszínre.

A jelenlegi információink szerint négy autó karambolozott a szegedi oldalon. Az egyik autó egy Smart, ami szemrevételezés alapján meglehetősen súlyos károkat szenvedett. A személyi sérülések mértékéről egyelőre nincs hír.

Az érintett szakaszon jelenleg felújítási munkák zajlanak a Hódmezővásárhelytől Szeged felé tartó sávban, ezért a forgalom – lámpák irányítása mellett – egyszerre egy irányban haladhat. Emiatt a híd környékén egyébként is kialakulnak kisebb torlódások, de a baleset után munkatársunk szerint legalább kilométeres sor van. A forgalom fél 8 után beindult, rendőrök irányítják.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!