szerző:
hvg.hu

Néhány kattintás a kocsi központi kijelzőjén, és hamarosan máris a kezünkben lehet a kiválasztott finomság.

A General Motors egy új alkalmazást honosít meg a személyautóin, a Marketplace nevet kapott applikáció beépül az adott járművek érintőkijelzős felhasználói felületébe. És hogy mire jó mindez? Nos, például arra, hogy akár kávét vagy fánkot rendeljünk a segítségével.

©

A rendszer úgy működik, hogy a sofőr vagy utasa kiválasztja a kívánt tételeket az alkalmazásban, megrendeli azokat, majd pedig a Starbucks-hoz vagy a Dunkin' Donuts-hoz gurulva már csak az appban regisztrált nevet kell bemondani, és azonnal átvehető a kávé és a fánk.

©

A többek közt benzinkút-támogatással és parkolóhely-foglaló funkcióval is rendelkező Marketplace a 2017-es és 2018-as modellévű Buick, Cadillac, Chevrolet és GMC személyautókon használható.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!