MTI Gazdaság

Sok magyar családban hitelből ment a karácsony

Több banknál másfél-kétszer annyi hitel fogyott 2016 karácsonyán, mint egy évvel korábban. Személyi kölcsön és áruhitel egyaránt kelendő volt, aminek fő oka állítólag, hogy alacsonyak a kamatok.

hvg.hu Vállalkozás

Ezt még Spéder sem gondolta volna, mikor 2016-ra koccintott

Spéder Zoltánnál kevesebben szívták végig jobban a 2016-os évet. Máig nem derült ki, pontosan mivel érdemelte ki, hogy Orbán Viktor egykori kedves tanácsadójából kegyvesztett pária lett, akire így a teljes habonymédiát ráuszították. De ment a levesbe idén az FHB részesedése, „önként” átjátszotta legjelentősebb ingatlancégét korábbi ellenfélnek, a kormánynál most épp jól futó Schmidt Máriának. Már csak a médiaportfóliója maradt meg, de ott is látszik némi átszervezés – vagy mentőakció?

hvg.hu Gazdaság

És akkor majd Orbán hintót küld Trump fogadására

A giccses ingatlanjairól elhíresült Donald Trump költözhet a Fehér Házba, egy itthoni házból, az FHB székházából pedig kirúgták Spéder Zoltánt. A Lidl virslijében nem volt hús, de magyar nyugdíjjal másra nem is lehetnénk vevők. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

MTI Gazdaság

Leminősítheti a Moody’s az FHB jelzálogleveleit

A Moody's Investor Service 2016. június 23-án leminősítést valószínűsítő felülvizsgálat alá helyezte az FHB Nyrt. által forgalomba hozott jelzáloglevelek Ba1 hitelbesorolását – közölte a bank a Budapesti Értéktőzsde honlapján csütörtökön.

MTI Gazdaság

Leminősíthetik az FHB-t

Leminősítési felülvizsgálat alá vette az FHB bankot kedden a Moody's Investors Service, elsősorban a bank fizetőképességét és üzleti kilátásait terhelő megnövekedett kockázatokkal indokolva a lépést.

hvg.hu Itthon

A kormány nem fél a Spédernél lefoglalt hangfelvételek tartalmától

Ezt Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár mondta egy keddi sajtótájékoztatón. A MNO korábban azt írta, hogy Orbán Viktor és Rogán Antal is hallható a nyomozók által elfoglalt felvételeken. A sajtótájékoztató aprópója az Alkotmánybíróság keddi döntése volt, amelyben mind a négy, a menekültkvóták bevezetése elleni népszavazásról szóló indítványt elutasította a testület.

1 2 3 4 5 6 7

A címlapról ajánljuk