hvg.hu Vállalkozás

Mészáros Lőrincék már külföldre tartanak

Az Opimus Group és a Konzum itthon és a nemzetközi piacon is további terjeszkedést tervez – mondta Jászai Gellért, a Konzum elnök-vezérigazgatója az egyébként az Opimus leányvállalata által tulajdonolt Világgazdaságnak.

hvg.hu Itthon

Árulkodó fotó: mini-Népszabi vagy nagy Népszava?

Nem lesz mini-Népszabadság a Népszavából a volt népszabis újságírók népes csoportjának leigazolása után – írta a lap véleményrovatában Németh Péter főszerkesztő csütörtökön. Ennek látszólag ellentmond, hogy írását a lap hasábjain épp három egykori népszabis véleménycikke vette körbe.

hvg.hu Itthon

Itt az ítélet: megsértették a népszabisok jogait

Másodfokon is elmarasztalta a bíróság a Médiaworks Zrt.-t, amiért a cég a dolgozók előzetes tájékoztatása nélkül döntött a Népszabadság felszámolásáról és a munkavállalók munkavégzés alóli felmentéséről – közölte a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ). A bíróság kimondta azt is, hogy jogszerűen működött üzemi tanács a Népszabadság dolgozóit foglalkoztató cégnél.

Nagyítás

Ilyen volt 2016 Magyarországon

Mozgalmas év volt az idei. Meneteltünk pedagógusokkal Miskolcon és Budapesten, végigkövettük az Uber-elleni taxistüntetéseket, ott voltunk a Nemzeti Választási Irodában történt incidensnél. Számos cikkben foglalkoztunk a Népszabadság bezárásával, a Quaestor-botrány körülményeivel, megmutattuk a körúti robbantás helyszínét, október 23-a pofonjait. Válogatás az itthoni események képeiből.

Lévai Júlia Míra Itthon

Önmagát, szembe

Schmidt Mária maga is írt a Népszabadságba, amit most gyaláz.

1 2 3 4 5 6 7
27

A címlapról ajánljuk