Késsel ment a trafikba, üldözik a rendőrök

Késsel rabolt ki egy ismeretlen férfi egy dohányboltot Zalaegerszegen, de a 25 év körüli tettesnek már a nyomában vannak a rendőrök

MTI

A rendőrök lövéseire sem állt meg, elítélték a kaposvári férfit

Hivatalos személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés bűntette miatt három év fegyházbüntetésre ítélték azt a férfit, akit januárban egy zalaegerszegi rendőri akció során az autójára leadott lövésekkel sem tudtak megállítani.

Kamerát szereltek a női mosdóba egy zalaegerszegi cégnél

Kamerát szereltek a női mosdóba egy zalaegerszegi cégnél

Megvalósította az Egészséges erotika című nyolcvanas évekbeli szatíra alapötletét egy zalaegerszegi sofőr, aki előbb titkosszolgálati eszközzel akarta megfigyelni kollégáit, de aztán gondolt egyet, és inkább a női mosdóban helyezte el a kamerát. Hamar lelepleződött, vádat emeltek ellene.

hvg.hu

Elsőre nem csukták le, ismét lecsapott a zalai pedofil

Felfüggesztett börtönbüntetés hatálya alatt a férfi Evykeee álnéven ismerkedett az interneten lányokkal, akik közül a legfiatalabb mindössze 9 éves volt. Arra kérte őket, hogy meztelenül pózoljanak, amit ő webkamerán keresztül rögzített. Letöltendő szabadságvesztést javasolt neki az ügyészség.

MTI

Pécsett és Zalaegerszegen is tárgyalhatják a migránsok pereit

Pécsett és Zalaegerszegen is tárgyalhatják a migránsok pereit

Az Országgyűlés mai, rendkívüli ülésén lehetővé teheti, hogy az illegális bevándorlással összefüggő büntetőügyeket a Szegedi Járásbíróság mellett Pécsett és Zalaegerszegen is tárgyalhassák.

MTI

Órákig oltották a tüzet a zalaegerszegi műanyaggyárban

Tűz volt péntekre virradóra Zalaegerszegen egy műanyaggyártó üzemben. Órákig tartott az oltás, egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett – közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

MTI

Újranyit a városi strand Zalaegerszegen

Augusztus elején ismét megnyitják Zalaegerszegen a városi strandot - jelentette be a zalai megyeszékhely polgármestere szerdán a helyszínen, sajtótájékoztatón.

MTI

Összeütközött két busz a zalaegerszegi buszpályaudvaron

A baleset más járműforgalomtól elzárt területen történt, a rendőrség vizsgálatot indított a körülmények tisztázására. Egy ember könnyebben megsérült.

MTI

10 évet kapott a férjét leszúró zalaegerszegi nő

Tíz év börtönbüntetésre ítélt a Zalaegerszegi Törvényszék hétfőn nem jogerősen egy 48 éves asszonyt, aki tavaly júniusban leszúrta a férjét. A férfi a kórházban meghalt.

MTI

Rálőttek a kocsijára, de így is elmenekült – vád alá helyezték a sofőrt

Lövésekkel sem lehetett megállítani egy rendőröket veszélyeztető autóst januárban. A férfi majdnem elgázolta az őt igazoltatni akaró rendőröket, egyiküket métereken át vonszolta, miközben az ki akarta nyitni a kocsi ajtaját. Most vádat emeltek ellene.

MTI

Súlyos baleset történt Zalaegerszeg határában

Egy férfi és egy házaspár sérült meg Zalaegerszeg határában egy súlyos balesetben.

MTI

Fotó: Kórházból a gyerekvédelemhez került, azóta nem látták a 14 éves lányt

Fotó: Kórházból a gyerekvédelemhez került, azóta nem látták a 14 éves lányt

Bogdán Adrienn Máriát április 1-jén látták utoljára, akkor szökött meg a gyermekvédelemtől. A rendőrség fényképes felhívást adott ki az ügyében.

hvg.hu

Orbán eloszlatott egy félreértést Varga Mihály dolgozószobájáról

Egy gyorsforgalmi út megépítéséről, az inkubátorház bővítéséről és egy Mindszenty József előtt tisztelgő látogatóközpont létrehozásáról írt alá megállapodást Orbán Viktor kedden Zalaegerszegen a város polgármesterével. Az ígéretek mellett azért azt is elmondta, hogy a nemzetgazdasági miniszter szobájában nem állnak számolatlanul a pénzeszsákok.

MTI

Fotó: Meghozták a zalaegerszegi gyilkosság gyanúsítottját

Fotó: Meghozták a zalaegerszegi gyilkosság gyanúsítottját

Elővezették a Zala megyei törvényszékre B. Barnabást, azt a 21 éves férfit, akit volt barátnője meggyilkolásával gyanúsítanak. A férfit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

hvg.hu

Tűz elől kellett csecsemőket menekíteni Zalaegerszegen

A gyerekek jól vannak, sérülés nem történt.

MTI

Hivatalos: féltékenységből ölték meg az érettségi előtt álló lányt

A gyanú szerinti gyilkos szülei hívták ki a rendőrséget, miután 21 éves fiuk barátjától értesültek, hogy a fiú megölte 18 éves barátnőjét. A rendőrség sajtótájékoztatón számolt be a szombat éjszakai emberölésről. A lány olyan súlyos bántalmazást szenvedett, hogy a sérülései külön-külön, önmagukban is okozhatták a halálát, szexuális erőszak azonban nem történt.

MTI

Kamu hirdetésben kínáltak külföldi munkát, mehetnek a bíróságra

Külföldi munkát kínáló csalók ellen emelt vádat a Zalaegerszegi Járási Ügyészség. Két férfi hamis álláshirdetést adott fel, és jelentkezőktől száz eurót kértek előre utazási költségként. A pénzt lenyúlták, és kiderült, hogy nem is tudnak munkát szerezni külföldön.

hvg.hu

Fotó: 89 éves biciklis férfit gázolt el egy autó Zalaegerszegen

Fotó: 89 éves biciklis férfit gázolt el egy autó Zalaegerszegen

Egy autó gázolt el egy idős biciklist Zalaegerszeg Kertváros negyedében. A férfit kórházba szállították, az 52 éves sofőr nem sérült meg.

hvg.hu

Megtalálták a nagymamájához induló, eltűnt kamaszt

Három nappal az eltűnése után, egy zalaegerszegi lakásban találták meg a 17 éves lányt. Egy helyi lakos informálta a rendőrséget a hollétéről.

hvg.hu

Fotók: 18 éves fiú állt fejre a Skodájával

Fotók: 18 éves fiú állt fejre a Skodájával

A zalaegerszegi fiatalember nyolc napon belül gyógyuló sérülésekkel úszta meg a balesetet.

hvg.hu
12312

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X