Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

Megtalálták a nagymamájához induló, eltűnt kamaszt

Három nappal az eltűnése után, egy zalaegerszegi lakásban találták meg a 17 éves lányt. Egy helyi lakos informálta a rendőrséget a hollétéről.

Fotók: 18 éves fiú állt fejre a Skodájával

Fotók: 18 éves fiú állt fejre a Skodájával

A zalaegerszegi fiatalember nyolc napon belül gyógyuló sérülésekkel úszta meg a balesetet.

hvg.hu

Újfajta ellátást ígérnek a pszichiátriai betegeknek Zalaegerszegen

Nappali ellátásra alkalmas kórházi részleget, foglalkoztatót és munkaterápiás üvegházat alakítanak ki, illetve újítanak fel a Zala Megyei Kórház pózvai egységében, ahol pszichiátriai betegeket kezelnek. Körülbelül 280 millió forintba kerül a beruházás.

MTI

Újra lesz strand nyártól Zalaegerszegen, de úszómedence nélkül

Zalaegerszeg költségvetésében 55 millió forintot különítettek el arra, hogy a 2011-ben bezárt városi strandot részleges felújítás után újra megnyithassák a nyári szezonra – mondta pénteken a város polgármestere. Balaicz Zoltán szerint a nemrég elvégzett állapotfelmérés alapján a bébi- és gyermekmedence, a zöldfelületek, valamint a sportpályák felújítására 55 millió forintot biztosítanak a kiadások között.

MTI

Fotó: Durva kaszkadőrmutatványt hajtott végre három gyerekével egy anya Zalában

Fotó: Durva kaszkadőrmutatványt hajtott végre három gyerekével egy anya Zalában

Sem a 40 éves nő, sem a vele utazó három gyerek nem sérült meg abban a balesetben, ami hétfő délelőtt történt Zalaegerszegen. A nő Reanult Twingójával egy lejtős dombnak ütközött és felborult.

hvg.hu

Megöltek egy terápiás kutyát Zalaegerszegen

Állatkínzás miatt nyomoznak Zalaegerszegen, miután a Zala Megyei Kórház pózvai részlegének területén megöltek egy terápiás céllal tartott kutyát – közölte a rendőrség hétfőn.

MTI

1200 forint lesz az építményadó Zalaegerszegen

Az eredetileg számított összegnél valamivel alacsonyabb, várhatóan 1200 forint lesz az éves építményadó Zalaegerszegen, ahol a megyei jogú városok közül egyedüliként eddig nem volt és a remények szerint csak néhány évig lesz ilyen helyi adó - közölte szerdai sajtótájékoztatóján a város polgármestere.

MTI

"Hagyjanak már ezzel!" – Ausztriában él, és lezárta a múltat Koplárovics Béla

"Hagyjanak már ezzel!" – Ausztriában él, és lezárta a múltat Koplárovics Béla

Egy 1500 lelkes osztrák faluban él családjával, betanított gyári munkásként dolgozik egy repülőgép-alkatrészeket gyártó cégnél a Zalaegerszeg korábbi játékosa, aki 2002-ben belőtte a legendás gólt a Manchester Unitednek.

hvg.hu

Ebben a városban is kiírják majd a megállókban, mikor jön a busz

A helyi buszok közlekedését nyomon követő utastájékoztató rendszert építenek ki Zalaegerszegen. Tíz helyszínen lehet majd elolvasni a kijelzőkről a járművekkel kapcsolatos információkat.

MTI

Tűz volt egy zalaegerszegi idősotthonban

Elektromos vezetékek gyulladtak ki vasárnap hajnalban egy zalaegerszegi idősotthonban, a kisebb tűz miatt 44 embert kellett kimenekíteni, nem sérült meg senki - közölte vasárnap honlapján a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Előzetesbe kerültek Zalaegerszegen a sorozatbetörés gyanúsítottjai

Előzetes letartóztatásba került szombaton Zalaegerszegen három férfi, akiket öt társukkal együtt az egész Dunántúlra kiterjedő sorozatbetörések kapcsán vettek őrizetbe. Csütörtöki elfogásukkor egy rendőr hat célzott lövést adott le a gyanúsítottakért érkező és a rendőröket veszélyeztető autóra.

MTI
Hirdetés

Nem látott ki a lefagyott szélvédőn, elgázolt egy nőt – fotó

Nem látott ki a lefagyott szélvédőn, elgázolt egy nőt – fotó

Egy zalaegerszegi zebrán gázolták el a 24 éves nőt kedd hajnalban. A gázoló suzukis csak több száz méter megtétele után vette észre, hogy baleset történt.

hvg.hu

Bennégett valaki egy zalaegerszegi műhely szerelőaknájában

Egy autószerelő műhely szerelőaknájában keletkezett tűz vasárnap Zalaegerszegen, az aknában holttestet találtak – közölték a katasztrófavédelemtől.

MTI

Égett egy üzem Zalaegerszegen

Kigyulladt egy üzem tetőszerkezete szombat este Zalaegerszegen.

MTI
Hirdetés

Szexet ígértek neki, de kizsebelték a csalfa nők

Vádat emelt a Zalaegerszegi Járásbíróság négy nő ellen, akik májusban kizsebeltek egy férfit. Áldozatuknak szexet ígértek, lakásra csalták és ott megszerezték a tárcáját.

hvg.hu

Zebrán gázolt egy Volánbusz

Zebrán gázolt egy Volánbusz

Zalaegerszegen történt a baleset, az elgázolt fiatalembert kórházba vitték, de csak könnyű sérüléseket szenvedett.

hvg.hu

Busz gázolt el egy gyalogost Zalaegerszegen

A kórházban meghalt az a gyalogos, akit egy menetrend szerinti busz gázolt el csütörtök este Zalaegerszegen – közölték a rendőrségtől.

MTI

Mécsessel világított a tulajdonos, leégett egy zalaegerszegi ház

Leégett egy ötven négyzetméteres ház vasárnap hajnalban Zalaegerszegen, a Jánkahegyen. Az épület lakhatatlanná vált. A ház tulajdonosa egyedül volt az épületben, a mentők kórházba vitték.

MTI

Kórházból tűnt el egy 13 éves fiú

A zalaegerszegi kórházból tűnt el vasárnap este egy 13 éves fiú, aki egyébként a városi nevelőintézet lakója.

hvg.hu

Osztrák cég épít üzemet Zalaegerszegen

Az osztrák ADA cégcsoport épít matracgyártó üzemet Zalaegerszegen félmilliárd forintos beruházással.

MTI
Hirdetés
12312

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X