Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

Ebben a városban is kiírják majd a megállókban, mikor jön a busz

A helyi buszok közlekedését nyomon követő utastájékoztató rendszert építenek ki Zalaegerszegen. Tíz helyszínen lehet majd elolvasni a kijelzőkről a járművekkel kapcsolatos információkat.

MTI

Tűz volt egy zalaegerszegi idősotthonban

Elektromos vezetékek gyulladtak ki vasárnap hajnalban egy zalaegerszegi idősotthonban, a kisebb tűz miatt 44 embert kellett kimenekíteni, nem sérült meg senki - közölte vasárnap honlapján a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Előzetesbe kerültek Zalaegerszegen a sorozatbetörés gyanúsítottjai

Előzetes letartóztatásba került szombaton Zalaegerszegen három férfi, akiket öt társukkal együtt az egész Dunántúlra kiterjedő sorozatbetörések kapcsán vettek őrizetbe. Csütörtöki elfogásukkor egy rendőr hat célzott lövést adott le a gyanúsítottakért érkező és a rendőröket veszélyeztető autóra.

MTI

Nem látott ki a lefagyott szélvédőn, elgázolt egy nőt – fotó

Nem látott ki a lefagyott szélvédőn, elgázolt egy nőt – fotó

Egy zalaegerszegi zebrán gázolták el a 24 éves nőt kedd hajnalban. A gázoló suzukis csak több száz méter megtétele után vette észre, hogy baleset történt.

hvg.hu

Bennégett valaki egy zalaegerszegi műhely szerelőaknájában

Egy autószerelő műhely szerelőaknájában keletkezett tűz vasárnap Zalaegerszegen, az aknában holttestet találtak – közölték a katasztrófavédelemtől.

MTI

Égett egy üzem Zalaegerszegen

Kigyulladt egy üzem tetőszerkezete szombat este Zalaegerszegen.

MTI

Szexet ígértek neki, de kizsebelték a csalfa nők

Vádat emelt a Zalaegerszegi Járásbíróság négy nő ellen, akik májusban kizsebeltek egy férfit. Áldozatuknak szexet ígértek, lakásra csalták és ott megszerezték a tárcáját.

hvg.hu

Zebrán gázolt egy Volánbusz

Zebrán gázolt egy Volánbusz

Zalaegerszegen történt a baleset, az elgázolt fiatalembert kórházba vitték, de csak könnyű sérüléseket szenvedett.

hvg.hu

Busz gázolt el egy gyalogost Zalaegerszegen

A kórházban meghalt az a gyalogos, akit egy menetrend szerinti busz gázolt el csütörtök este Zalaegerszegen – közölték a rendőrségtől.

MTI

Mécsessel világított a tulajdonos, leégett egy zalaegerszegi ház

Leégett egy ötven négyzetméteres ház vasárnap hajnalban Zalaegerszegen, a Jánkahegyen. Az épület lakhatatlanná vált. A ház tulajdonosa egyedül volt az épületben, a mentők kórházba vitték.

MTI

Kórházból tűnt el egy 13 éves fiú

A zalaegerszegi kórházból tűnt el vasárnap este egy 13 éves fiú, aki egyébként a városi nevelőintézet lakója.

hvg.hu

Osztrák cég épít üzemet Zalaegerszegen

Az osztrák ADA cégcsoport épít matracgyártó üzemet Zalaegerszegen félmilliárd forintos beruházással.

MTI

A nagyfiú veszett össze az apával, de a kistestvér szúrta hátba a férfit

Zalaegerszegen történt családi dráma egy névnapi ünnepség után. Egy 22 éves fiút súlyos testi sértés kísérletével gyanúsít a rendőrség.

hvg.hu

Zalában eljött a Kánaán

Ezer új munkahely jön létre Zalaegerszegen, a Flextronics 600 fős létszámbővítést valósít meg a következő hónapokban, a megyeszékhelyen működő vállalkozások pedig összesen további 400 új munkahelyet teremtenek.

MTI

Több 10 méteren át vonszolta a kamion – meghalt egy nő Zalaegerszegen

Több 10 méteren át vonszolta a kamion – meghalt egy nő Zalaegerszegen

Kamion gázolt halálra egy 63 éves nőt egy zalaegerszegi vasúti átjárónál péntek délelőtt.

MTI

Kövér: ha valaki nem megy el szavazni, utána ne kritizáljon

A legfontosabb teendő a következő alig több mint két hétben, hogy házról házra, ajtóról ajtóra járva rávegyék az embereket arra, hogy a saját sorsukról szóló döntést semmiképpen ne hárítsák másra azzal, hogy nem mennek el szavazni - jelentette ki az Országgyűlés elnöke csütörtökön Zalaegerszegen.

MTI

Dallal kampányol a fideszes polgármesterjelölt Zalaegerszegen – videók

Nem marad dallamok nélkül a mostani választási kampány sem. Vasárnap Balaicz Zoltán, a Fidesz-KDNP zalaegerszegi polgármesterjelöltje gazdagította a zenei kínálatot, és máris két dallal. A politikus ugyanakkor nem követte Schmuck Andor példáját, vagyis az éneklést másokra bízta.

hvg.hu

Fotó: Falnak csapódtak a buliból hazatérő fiatalok

Fotó: Falnak csapódtak a buliból hazatérő fiatalok

Négy huszonéves ült abban a mini Chevroletben, amely egy ház falának csapódott vasárnap hajnalban. Szerencsére egyik fiatalnak sem esett komoly baja.

hvg.hu

Nyomoznak, hogy miért csapta agyon a kisfiút a focikapu Zalában

A rendőrség foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a kidőlt focikapu miatt meghalt zalaegerszegi kisfiú ügyében.

MTI

Focikapu dőlt egy fiúra Zalaegerszegen – meghalt a fiatal

A fémből készült és nem kellően stabil futballkapu egyelőre ismeretlen okból dőlt a gyerekre.

MTI
12311

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X