MTI / hvg.hu Itthon

Ha az Együttön múlik, Semjénnek annyi

Semjén Zsoltnak azonnal távoznia kell a közéletből antiszemita beszéde miatt ! - követeli az Együtt. Az ellenzéki pártnak a miniszterelnök-helyettes antiszemita beszéde miatt fogyott el a türelme.

MTI Itthon

Semjén: "Malmőtől Marseille-ig égni fognak a külvárosok"

"Navracsics Tibor európai uniós biztosnak kell a legjobban tudnia, hogy a kollégái és a környezete, emberek és szervezetek is nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is" - így vágott vissza Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes Navracsicsnak, aki szerint "a Soros-terv nem szerepel a bizottság munkatervében".

MTI Világ

Dánia katonákat küld a német határhoz

Dánia péntektől katonákat vet be a Németországgal közös határán. A feladatuk a rendőrségi erők tehermentesítése lesz a migrációs hullám miatt 2016 januárjában bevezetett határellenőrzések során.

hvg.hu Itthon

Kósa-show tompította a parlamenti világvége-bejelentést – videó

A Fidesz távozó frakcióvezetője nem szerette volna, ha az óvodából hazahurcolt kórokozó miatt krákognia kellett volna nyilatkozás közben. A DK-s Vadai Ágnes viszont elégedetlen volt, amiért szerinte semmi érdemit nem tudtak meg a honvédelmi bizottság csütörtöki ülésén a tömeges bevándorlás várható alakulásáról, ehelyett inkább az állítólagos Soros-tervhez kapcsolódó nemzeti konzultációra koncentráltak a kormánypárti képviselők. Videó.

MTI Itthon

Sorost alig ismerik a környéken, kivéve egy szomszédunkat

Magyarország jó irányba tart, ezt a közép-európaiak körében közel másfélszer többen gondolják, mint akik az ellenkezőjét állítják – derült ki a Nézőpont Intézet tíz régiós államra kiterjedő közvélemény-kutatásából, amelyet a kormányoldali Magyar Időknek készített.

hvg.hu Itthon

Orbán: Evidens tény, hogy Magyarország bűnös volt a zsidók deportálásában

Pénteki rádióinterjújában Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök látogatásáról azt mondta Orbán, hogy a jövő és nem az antiszemitizmus miatt jött. A miniszterelnök elégedett a vizes vb szervezésével, szerinte nincs olyan világesemény, amit Budapest ne tudna megrendezni. Ja, mégis, a foci-világbajnokság, mert ahhoz felesleges lenne stadionokat építeni.

1 2 3 4 5 6 7
15

A címlapról ajánljuk