MTI Itthon

Sorost alig ismerik a környéken, kivéve egy szomszédunkat

Magyarország jó irányba tart, ezt a közép-európaiak körében közel másfélszer többen gondolják, mint akik az ellenkezőjét állítják – derült ki a Nézőpont Intézet tíz régiós államra kiterjedő közvélemény-kutatásából, amelyet a kormányoldali Magyar Időknek készített.

hvg.hu Itthon

Orbán: Evidens tény, hogy Magyarország bűnös volt a zsidók deportálásában

Pénteki rádióinterjújában Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök látogatásáról azt mondta Orbán, hogy a jövő és nem az antiszemitizmus miatt jött. A miniszterelnök elégedett a vizes vb szervezésével, szerinte nincs olyan világesemény, amit Budapest ne tudna megrendezni. Ja, mégis, a foci-világbajnokság, mert ahhoz felesleges lenne stadionokat építeni.

hvg.hu Itthon

Ezért magabiztos a Fidesz: "az Iszlám Állam minden akciója minket erősít"

Hiába voltak már sokáig terítéken, sőt, indultak egyszer már hanyatlásnak a kormány bevándorlásellenes szólamai, a közelmúltbeli terrorcselekmények miatt akár a választásokig kitarthat az emberek biztonságérzetét fókuszba állító kommunikáció. Az Iszlám Állam és Botka László a fideszesek szerint akarattal sem tolhatná jobban a kormánypártok szekerét.

Gergely Márton Itthon

Nevetséges, hogy ezt kell ismételgetnünk – mondja Soros közép-európai embere

Soros Györgynek eszébe sem jutna visszavonulni a Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) vezetői testületéből – mondja Nizák Péter, a szervezet közép-európai programjának felelőse. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a migrációs kérdésben az alapító véleménye vezetné az OSF-et, őket a magyarországi jogsértések aggasztják. Megkérdeztük, hogyan osztják a pénzt, visszavesznek-e a migrációs költéseikből és miért nem állították le a Helsinki Bizottság strasbourgi perét.

MTI Itthon

EU-kritikusan beszélt Botka Brüsszelben

Botka Brüsszelben azt mondta, az EU hibája is, hogy Orbán hazug kampánya miatt az emberek rettegnek a migránsoktól, mert az unió túl lassan reagált a migrációs válságra.

1 2 3 4 5 6 7
14
A címlapról ajánljuk