szerző:
hvg.hu

Orbán Viktor családjának birtokába kerülhet az a Hatvanpuszta-közeli földdarab, amelyet ma reggel árvereznek el Székesfehérváron – véli Juhász Péter. Az Együtt autós demonstrációt tart az árverés helyszínénél, az aktivisták próbálnak bejutni a licitre.

Az Együtt autós demonstrációt tart Székesfehérváron Orbán Viktor miniszterelnök "álruhás vagyonszerzései, a hatvanpusztai dácsa ügye és a fideszes földrablások" miatt. A demonstrálók a Panama motel mellett gyülekeznek.

©

Kedd délelőtt tartják ugyanis a hatvanpusztai majorság szomszédságában elterülő egyik földterület árverését, amelyre várhatóan Orbán Viktor nevében is licitálnak majd valakik – írja Juhász Péter együttes politikus a Facebook-oldalán. Mint közölte, arra készülnek, hogy "megnézzék, ki lesz Orbán szomszédja". Juhász feltételezése szerint nem valószínű, hogy a miniszterelnök családja kiengedné a ma elárverezendő földet a kezéből, mert már így is több ezek hektárral rendelkezik a környéken.

©

A politikus Facebook-oldalára kikerült videó szerint a rendőrség biztosítja a tüntetés helyszínét. Juhász a videón elmondta, hogy igyekeznek bejutni az árverésre, és folyamatosan közvetíteni az eseményeket.

Megnézzük, ki lesz Orbán szomszédja. Székesfehérváron, a földárverés helyszínén demonstrálunk.Oszd meg!

Posted by Juhász Péter on Monday, 28 March 2016

Közben Juhász Péter, az Együtt alelnöke sajtótájékoztatót tartott a helyszínen, ahol elmondta, hogy mindent meg fognak tenni, hogy Orván Viktor vagyonosodását feltárják:

Bemegyünk a földárverésre, ahol az Orbán-birtokkal szomszédos utolsó 500 hektáros területet adják el.Kíváncsiak vagyunk, kihez kerül.Fel fogjuk mérni Orbán teljes vagyonát, segíts te is!Oszd meg ezt!

Közzétette: Juhász Péter – 2016. március 28.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!