szerző:
hvg.hu

Börtönben ülhettek többen is azok közül a kopaszok közül, akik kedden a Nemzeti Választási Irodánál akadályozták meg egy népszavazási kérdés beadását – írja a Magyar Nemzet.

A Magyar Nemzet szerint a szolnoki Cs. Mihály irányította a Nemzeti Választási Iroda épületébe azokat a kopaszokat, akik sorfalat állva akadályozhatták meg az MSZP-s Nyakó Istvánt abban, hogy benyújtson egy népszavazási kérdést. Tegnap estére az is kiderült, hogy ki volt az az idős nő, akinek utat csináltak a kidobóemberek.

Cs. Mihályról a napilap azt írja, hogy a Facebookon az FTC alkalmazottjának nevezi magát, és hazai börtönökben készült fotókat posztol, a váci börtönről például azt írta, hogy "itt is voltam".

Egy másik, az NVI-bél felbukkant kopasz, J. Lóránt is az FTC-t nevezi meg munkahelyként, ő több fotón is Fradi-címeres mellényben szerepel együtt K. Tiborral, aki ugyancsak ott volt az Alkotmány utcában kedden. K. Tibor Facebook-oldaláról a Magyar Nemzet szerint kiderül, hogy a férfi börtönviselt, és antiszemita nézeteket vall.