szerző:
hvg.hu

Súlyosan bántalmazta volt élettársa gyermekeit egy devecseri férfi, a nő legkisebb, hét hónapos kisfiát úgy megrázta, hogy a gyerek meghalt.

Csecsemőgyilkosság miatt áll a Veszprémi Törvényszék előtt egy pár, a devecseri férfit emberöléssel, volt élettársát, a gyermek anyját pedig kiskorú veszélyeztetésével és segítségnyújtás elmulasztásával vádolják – számolt be a Hír Tv.

Az igazságügyi orvosszakértő szerint ugyanis a nő hét hónapos gyermeke a durva rázásba halt bele. A férfi a vád szerint a legkisebb gyermeket rendszeresen bántalmazta, megégette a hét hónapos kisfiú arcát, eltörte a karját és a bordáit is. Az utolsó alkalommal úgy megrázta, hogy a kicsi agya bevérzett, és beállt nála a klinikai halál, majd két hónappal később meghalt a kórházban. Az orvosszakértők szerint a sérülések alátámasztják az emberölés vádját.

A halott csecsemő két testvére nevelőszülőkhöz került, ők is bántalmazásról számoltak be. Az anya nem verte gyermekeit, de nem is védte meg őket az élettárstól.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!