szerző:
hvg.hu

Orbán Viktor ünnepi gazdaállatozásáról és a tanár tüntetésen elhangzott ultimátumról kérdeztük a kormánypárti képviselőket. Bónuszként az MNB közpénz eltűntetéséről is fel kellett tenni egy kérdést.

Az ellentüntetők "kimerítették az élősködés fogalmát", Orbán viszont csak retorikai fordulatként használta a gazdaállatozást az általunk a parlamentben megkérdezett fideszes képviselők szerint. A március 15-i ellenzéki tüntetés igazából szerintük nem is pedagógustüntetés volt és Orbánéknak nincs is miért bocsánatot kérnie. Harrach Péter szerint Pukli István attól, hogy iskolaigazgató, még igazából politikus.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!