szerző:
hvg.hu

Újabb forduló zajlott le ma a tavaly indult Hosszú–Gyárfás-csatában. Most ön is szavazhat, hogy kinek ad igazat.

Hosszú Katinka ismét elküldte Gyárfást Tamást, ezúttal keddi Facebook-posztjában egyenesen lemondásra szólította fel, azt állítva, hogy az úszószövetségi elnök el akarja hitetni az úszókkal, hogy a rendszerén kívül nincs élet, ezzel klubokat és versenyzőket tart sakkban, miközben az úszók megfelelő felkészülését nem biztosítja, és felháborítónak tartja, hogy a világ élvonalában lévő úszóknak amiatt kell aggódniuk, hogy milyen következményekkel jár, ha kinyitják a szájukat az úszóelnök ellen.

Erre az úszószövetség elnöke előbb terjedelmes írásos választ adott, majd feszülten válaszolt újságíróknak szerdai sajtótájékoztatóján, mintha nem lenne biztos benne, az ellene indított támadás valóban az úszónőtől és edzőjétől indul, vagy olyan erők is állnak mögötte, amelyek miatt már az állásáért aggódhat.

Bár az úszószövetség elnökét rendszeresen elsöprő többséggel választják újra a küldöttek, olvasóink most abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy anélkül szavazhatnak Gyárfás Tamásról, hogy tőle függne a szakmai pályafutásuk. Szavazzon, mit kellene lépniük az ügy szereplőinek!

Szavazzon, kinek ad igazat a Hosszú-Gyárfás-vitában!

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!