szerző:
hvg.hu

Egy új erő fog születni, ami kíméletlen harcot hirdet a nemzetpusztítás, például Pápai Joci vagy a multik ellen – ígérik.

Szürreális videóval álltak elő az érpataki modell követői: a liberalizmus ellen indítanának lázadást Vecsésen. Hogy pontosan mikor, abban nem voltunk biztosak, mert elsőre a videóban és a leírásban lévő dátumot nem sikerült összehangolni, azóta viszont már kiderült, hogy július nyolcadika lesz a nap, amikor „egy új erő fog születni, ami kíméletlen harcot hirdet a nemzetpusztítás ellen a rend és az igazságosság nevében”.

A videóból megtudhatjuk azt is: a liberalizmusellenes lázadók többek között az ellen tiltakoznak, hogy „Magyarországot egy cigány képviselje az Eurovíziós dalfesztiválon”, hiszen „a magyar kultúrát meg kell védeni, a nemzet identitását vissza kell állítani”, de az állítólagos agresszív melegpropaganda és a multik adóelkerülése ellen is tiltakozni kell. Az is kiderül, hogy a cél a közelebbről nem részletezett „egyetemes emberi minőség helyreállítása”.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!