szerző:
hvg.hu

Volt jegybankelnök, volt külügyminiszter és nagykövet, volt egészségügyi államtitkár, volt közigazgatási államtitkár és egy jelenlegi pártelnök többek között.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Október 15-én a Momentum bemutatja a választási programját, méretét tekintve fajsúlyos dokumentum lesz, információnk szerint nagyjából 350 oldal. 12 terület, 12 fejezet, amivel foglalkoznak: fejlődő ország, tudásalapú ország, működő ország, fenntartható ország, lehetőségekkel teli ország, egészséges ország, törődő ország, családbarát ország, szabad ország, sokszínű ország, európai ország és összetartó nemzet, bármit is jelentsenek ezek egy programban.

A rendezvény elején beszédet mond Fekete-Győr András, a Momentum elnöke, majd szakpolitikusok mutatják be a programot. Felszólal:

  • Bass László, az ELTE TáTK adjunktusa
  • Bod Péter Ákos, volt jegybankelnök
  • Jeszenszky Géza, volt külügyminiszter és nagykövet
  • Kincses Gyula, volt egészségügyi államtitkár
  • Raskó György agrárközgazdász, volt közigazgatási államtitkár
  • Ravasz Ábel, a HÍD alelnöke, a szlovák kormány romaügyi kormánybiztosa

Szakpolitikusok jobbról, balról, az elmúlt 27 évből.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!