szerző:
hvg.hu

Volt jegybankelnök, volt külügyminiszter és nagykövet, volt egészségügyi államtitkár, volt közigazgatási államtitkár és egy jelenlegi pártelnök többek között.

Választás 2018
Február 17-én hivatalosan is elkezdődött az április 8-ra kiírt parlamenti választás kampánya. Ebben a hét hétben a hvg.hu beszámol minden eseményről, amely a választók döntését befolyásolhatja, pörög a kamuméterünk, ott leszünk a nagy csaták helyszínén, és úgy általában: megmutatjuk, milyen Magyarországon szavazunk 2018 tavaszán.
Friss cikkek a témában

Október 15-én a Momentum bemutatja a választási programját, méretét tekintve fajsúlyos dokumentum lesz, információnk szerint nagyjából 350 oldal. 12 terület, 12 fejezet, amivel foglalkoznak: fejlődő ország, tudásalapú ország, működő ország, fenntartható ország, lehetőségekkel teli ország, egészséges ország, törődő ország, családbarát ország, szabad ország, sokszínű ország, európai ország és összetartó nemzet, bármit is jelentsenek ezek egy programban.

A rendezvény elején beszédet mond Fekete-Győr András, a Momentum elnöke, majd szakpolitikusok mutatják be a programot. Felszólal:

  • Bass László, az ELTE TáTK adjunktusa
  • Bod Péter Ákos, volt jegybankelnök
  • Jeszenszky Géza, volt külügyminiszter és nagykövet
  • Kincses Gyula, volt egészségügyi államtitkár
  • Raskó György agrárközgazdász, volt közigazgatási államtitkár
  • Ravasz Ábel, a HÍD alelnöke, a szlovák kormány romaügyi kormánybiztosa

Szakpolitikusok jobbról, balról, az elmúlt 27 évből.