szerző:
hvg.hu

Gönczi Gábor az 1997-es kezdetektől az RTL Klubnál dolgozott, most elérkezettnek látta az időt, hogy átigazoljon a TV2-höz – értesült a Blikk. A tulajdonost váltó csatorna a Tényekben, Azurák Csaba helyén vetné be a Fókusz volt műsorvezetőjét.

19 év után otthagyta az RTL Klubot Gönczi Gábor, a Fókusz műsorvezetője.

A TV2-nek régóta fáj a foga a tévésre, de az Andy Vajna-féle tulajdonosváltás kellett hozzá, hogy az üzlet meg is köttessen – legalábbis a keddi Blikk így tudja. A napilap arról ír, hogy Gönczi a nemrég kinevezett programigazgató, Kökény-Szalai Vivien kifejezett kérésére igazolt át.

Ha helytállóak az értesülések, Gönczit csábíthatta az is, hogy távolodhat a bulvárműfajtól, mivel a TV2 a Tényekhez szerződtette, egyenesen Azurák Csaba helyére, aki pár hét alatt elvesztette híradósi és hírigazgatói státuszát is.

Gönczi váltótársa a híradóban Pachmann Péter lesz.

Gönczi Gábor minidig is jóban volt Dirk Gerkensszel, az RTL volt vezérigazgatójánál, aki most a Vajna-féle TV2 felépítésében kapott komoly szerepet.

Maga Gönczi nem kommentálta az átigazolás hírét.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!