szerző:
hvg.hu

A rapper véletlenül Marosbogátra jelentkezett be Instagram oldalán, a lehetőségre gyorsan lecsapott a település.

Snoop Dogg a kolumbiai Bogota helyett véletlenül az erdélyi Marosbogát (Bogata) települést jelölte meg egy fényképen, melyet az Instagramon osztott meg. A véletlen híre gyosan terjedt, és el is érte a települést.

A település turizmusát hirdető oldalon gyorsan a híreknek megfelelő szöveg jelent meg:

Snoop Dogg véletlenül jelentkezett be Marosbogátra, de neked nem kell! Deríts ki többet, hogy miért érdemes valóban ellátogani és bejelentkezni hozzánk!

©

Az Agerpresnek a polgármester, Barta László elmondta, hogy nyugodtan mehetne hozzájuk a rapper, szálláslehetőség akad a településen - szúrta ki a 444. Érkezésekor káposztalevessel, nyárson sült disznóval, de elsősorban "tiszta szívvel várjuk".

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!