szerző:
hvg.hu

Georgina Clarke egy 39 éves, plasztikaiműtét-megszállott, négygyerekes anyuka, akinek életcélja, hogy minél jobban hasonlítson idoljára, Barbie-ra. Az édesanya éppen ezért egyáltalán nem bánja, hogy 21 éves lánya, Kayla, a tévésorozatok és reality-műsorok hatására követte őt a plasztikai műtőbe.

A most 21 éves Kayla Morris 11 éves volt, amikor kitalálta, hogy G-s méretűre műtteti a melleit: alig várta, hogy nagykorú legyen, hogy a műtétet megcsináltathassa. Pedig korábban elmondása szerint kisfiús lány volt, különösebben nem foglalkozott a megjelenésével, bő pólókat hordott és nagyon szeretett focizni. Amikor azonban Katie Price-t meglátta egy valóságshow-ban, minden megváltozott, és mindig is arra áhítozott, hogy idoljára minél jobban hasonlíthasson – írja a Daily Mail.

Anyja támogatta őt: együtt több mint 60 ezer fontot költöttek eddig plasztikáztatásra. Az anya maga is példaképnek tartja a hírességet, mert erős, független, a maga útját járó nőnek tartja, aki nem kér mások pénzéből.

Az anya-lánya duó mára plasztikai műtét függővé vált. Kayla ugyan elárulta, időnként eszébe jut, hogy a beavatkozásoknak akár káros hatása is lehet az egészségükre, de egyikük sem fontolgatja, hogy leállna. Terveznek még mellműtéteket, fenék-implantátumot, de a fogfehérítés, a hajhosszabbítás, a tartós smink is a terveik közt szerepel. A szolárium szinte mindennapos rutinnak számít az életükben. Kayla nagyobbra szeretné csináltatni a száját is, az orrán is változtatna, sőt zsírleszívást is bevállalna ezeken kívül. Anyja vaginaműtétet szeretne.

Anya és lánya elmondták, az elmúlt évek műtétei különösen összekovácsolták őket: ma már legjobb barátnőknek tartják magukat. Közösen élvezik azt is, hogy extrém külsejükkel mindenütt felhívják magukra a figyelmet. Nem egyszer fordul elő, hogy megjegyzést tesznek megjelenésükre az utcán a járókelők. Tisztában vannak vele, hogy nem mindenkinek tetszik, ahogy kinéznek, de elmondásuk szerint jól érzik magukat a bőrükben.

És miként finanszírozzák a költséges hobbit? Kayla már 17 évesen ott hagyta az iskolát, öltáncos és webkamerás munkákat vállalt, mindemellett sztriptíztáncosként is dolgozik, hogy ki tudja termelni a soron következő operáció költségeit. Sőt, mostanság már Georgiának is ő fizet. Az anyja ennek kifejezetten örül, sőt még akkor sem volt ellenvetése, amikor a lánya 18 évesen egy 50-es pasival jött össze - sőt, örült, hogy Kaylának és így neki is már támogatója is akad.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!