szerző:
hvg.hu

A Blikknél és a Story magazinnál is pénteken délelőtt 11 órakor jelentették be, hogy Kolossváry Balázs, a Blikk főszerkesztője lesz a Story új vezetője – írja a Lokál.hu. A bulvárlap előző főszerkesztője, Kökény-Szalai Vivien két hónapja mondott fel, miután kinevezték a TV2 hírigazgatójának.

Hetek óta keringtek pletykák arról, ki lesz a Story új főszerkesztője.

Kolossváry Balázs neve már az első hetekben felmerült, de folyosói pletykák szerint többször is visszautasította a megkeresést. A Central Médiacsoport azonban a Lokál.hu értesülései szerint végül visszautasíthatatlan ajánlatot tett neki.

A Story testvérlapja, a Best magazin főszerkesztője, Nichs Andrea korábban április végéig vállalta a két magazin irányítását. A Lokál.hu úgy tudja: Kolossváry Balázs május 15-ig marad állományban a Blikket kiadó Ringier Axel Springer Magyarország Kft.-nél.

A Blikk irányítását meg nem erősített információink szerint ideiglenesen Gedei Norbert főszerkesztő-helyettes veszi át – olvasható az oldalon.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!