szerző:
hvg.hu

Azt már korábban lehetett tudni, hogy Rióban öt számban biztosan rajthoz áll a magyar úszónő, de a FINA honlapján közzétette listából már kideríthető, hogy pontosan melyek ezek.

A Nemzetközi Úszószövetség (FINA) honlapján nyilvánosságra hozta az olimpia nevezési listáit, és ezekből kiderül, hogy Rióban pontosan melyik számokban indul majd Hosszú Katinka.

Azt már korábban lehetett tudni, hogy Hosszú öt egyéni számban indul majd, de azt kérte a magyar szövegségtől,  amíg lehetséges, ne hozzák nyilvánosságra azokat.

A nevezési lista alapján az Iron Lady 100 és 200 méter háton, 200 és 400 méter vegyesen és 200 méter pillangón áll rajthoz az augusztus ötödikén kezdődő olimpiai játékokon.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!