szerző:
hvg.hu

Ezúttal egy álhíres oldalra került fel a Facebook hazai elérhetetlenségéről szóló információ, de sokan komolyan veszik. Ismét hiába.

Lassan szokásosnak mondható, hogy ismét elkezdett terjedni Facebookon a közösségi oldal lekapcsolásáról szóló hír. A Hírszabadság című, önbevallása szerint is álhíres blogon ezúttal nem az olvasható, hogy az egész Facebookot lekapcsolják, hanem hogy “külföldi források szerint Mark Zuckerberg nem akar Magyarországon Facebookot üzemeltetni”.

Az oldal egy pozíció nélküli, Jonathan James névre keresztelt megszólalót is idéz, aki szerint ilyen kevés felhasználóra, mint Magyarországon van, nem éri meg biztosítani az üzemeltetést. “Nagy változás van készülőben, és ennek érdekében meg kell tennünk ezeket a lépéseket."

A 2013. december 10-i leállásról szóló hír természetesen ezúttal is kamu.

Ha mindig tudni szeretné, hogy mi hülyeség és mi nem az, lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!