szerző:
hvg.hu

Bizonyára sokan szeretnének úgy küldeni dokumentumokat, hogy a címzett csak néhány óráig vagy percre lássa, és ezen kívül ne is tehessen vele semmit. Ezzel az Androidra, iPhone-ra és iPadre letölthető alkalmazással ez is megvalósulhat, ráadásul ingyen.

Bizalmas dokumentumokat szeretne megosztani valakivel, de nem szeretné, hogy bármi kellemetlen történjen a fájllal? Ez esetben mindenképp ajánljuk az Androidra, iPhone-ra és iPadre ingyen letölthető Digify alkalmazást, amellyel önmegsemmisítő dokumentumokat lehet küldeni.

©

A jó hír, hogy Dropbox-fiókunkkal is összeköthető, így a felhőben tárolt dokumentumok is megoszthatjuk az appot szintén használó ismerőseinkkel, kollégáinkkal. A küldés előtt csak ki kell választanunk a kontaktokat és azt, hogy a címzettek meddig láthatják a dokumentumot, amely az idő lejárta után (egy perctől egy hónapig terjed az időkorlát lehetősége) megsemmisül. A dokumentumot menteni, szerkeszteni és másolni sem lehet, csak megnézni, valamint screenshotot sem érdemes róla készíteni, erről ugyanis a feladó értesítést kap. A feladó statisztikákat is láthat arról, hogy a címzettek hány alkalommal és meddig nézték a dokumentumot.

A szolgáltatás Windowsra is letölthető innen, de ez a program még béta állapotban van.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!