szerző:
hvg.hu

Kilenc évvel és egy nappal ezelőtt, San Franciscóban ismerhetett meg a világ egy telefoncsodát, az iPhone-t.

iPhone 7 lázban fog élni ebben az évben a világ, és szinte hihetetlen, hogy mindössze kilenc év telt el azóta, hogy az Apple egykori legendás vezére megismertette a világgal az iPhone-t. „Az Apple újra feltalálja a telefont” – mondta akkor Jobs, és tényleg igaza lett.

Az iPhone 2007. június 29-én került az amerikai boltokba, és pillanatok alatt elkelt mind a 4 GB-os (499 dollár), mind a 8 GB-os (599 dollár) változata. A legelső iPhone-ból összességében több mint 6 millió példány talált gazdára.

Az alábbi, nem épp rövid videó a kilenc évvel ezelőtti eseményt idézi fel, sok érdekességgel (például a kitörő tapssal a 2 MP-es hátoldali kamera említésénél). Ha kevéssé ismert tények is érdeklik az Apple-bemutatókkal kapcsolatban, kattintson erre a linkre.

 

.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!