szerző:
hvg.hu

Nem biztos, hogy tényleg jó az az akkutöltöttségi szint, amit az iPhone 6s és 6s Plus mutat.

Néhány 6s és 6s Plus felhasználó arról panaszkodott a fórumokon, hogy a készülékük helytelenül mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét.

Hogy mennyire igazuk volt, azt alátámasztja, hogy az Apple is beismerte ezt a hibát, amivel az a probléma, hogy miután a töltés ellenére sem frissül a szint kijelzése, könnyen túltölthető a telefon.

©

Az Apple szerint ez a hiba akkor jön elő, ha valaki manuálisan állítja be az időt az említett készülékeken, vagy változtatja az időzónát, például egy utazás során. Az Apple tanácsot is ad, miként javítsák a hibát: újra kell indítani a készüléket, és a Beállítások/Általános opciót követve a Dátum és időnél be kell kapcsolni az Automatikus beállítást.

Az Apple vizsgálja a hiba okát, és dolgozik a megoldáson.

Ha kíváncsi a fejleményekre, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!