szerző:
hvg.hu

Az alapos fogmosást biztosíthatja az Oral-B új fogkeféje, amelyhez a mobilunk is szükséges: az okostelefon kameráját felhasználva mutatja, hogy melyik részen és mennyit kellene még mosni a fogunkat.

Az okoseszközök fürdőszobáinkat is meghódíthatják, a barcelonai MWC 2016 szakkiállításon találtunk erre újabb példát. Az androidos okostükör még csak egyedi fejlesztés, de az Oral-B új fogkeféje, a Genius júliustól már megvásárolható.

Érdemes lehet megfontolni utóbbi beszerzését, hiszen hasznos lehetőségről van szó. A fogkeféhez tartozik egy mobiltartó, amelyet a tükörre kell szerelni, ráhelyezni az okostelefont, megnyitni a Genius alkalmazását, majd kezdődhet a fogmosás és ekkor jön az újdonság lényege.

©

Ahogy az alábbi videón is láthatja, az alkalmazás sötétkék színnel mutatja, hogy a fogsor mely részét nem mostuk még meg, ha pedig az érintetlen területre térünk a fogkefével, vékonyodni kezd a kék rész, amíg eltűnik, érdemes azon a részen fogat mosni.

Mindezt a mobil kamerája és a fogkefébe épített mozgásérzékelő kettőse éri el. A nyáron érkező termék áráról még nincs információ.

A Mobile World Congress 2016 kiállítás összes újdonságát itt találja. Ha nem szeretne lemaradni a továbbiakról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!