szerző:
hvg.hu

Ez az ágy minden reggel megspórol nekünk egy percet és némi energiát azzal, hogy magától beágyaz.

Az OHEA okoságy még nem került piacra, csak a bemutató videója készült el, de így is nagyon várjuk a megjelenést, ugyanis magától meg tud ágyazni. Ha elkészül, akkor az ágyból való felkelés után 3 másodperccel automatikusan, vagy általunk irányított gomb parancsára ágyaz be.

A titok nyitja egyszerű: egy mozgó csipeszhez van kötve a takaró sarka, egy sínen végighúzva pedig be tud ágyazni magától. A rendszerhez lehet szó szerint kötni a párnákat is, így azokat is meg tudja igazítani. A beágyazás 50 másodperc alatt kész.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!