Balogh Csaba
Balogh Csaba

Szándékosan “törölték" a Facebookról üzemeltetői az 1,3 millió követővel rendelkező Tibi atya oldalát. Később azt mondták, a törlés önkéntes és ideiglenes volt, a médiahacket csak népnevelő célzattal követték el, hogy rámutassanak gyarlóságunkra. Nézzük az érve(i)ket, mit is bizonyít a mutatvány sikere.

Azt, hogy az oldal törlését követő kommentszekciók Áder Jánosnál is ékesebben árulkodnak a magyar közbeszéd állapotáról.

Azt, hogy egy generált hazugság miatt az egész média egy valójában teljesen jelentéktelen üggyel foglalkozott.

Azt, hogy manapság futballeredményeken és halálos tragédiák közvéleményre nem tartozó bulvárrészletein van kattintás.

Azt, hogy Tibi atya szakadt krimótulajként is jobb adóalany, mint bármelyik offshorozó, kötvényes honatyánk.

Azt, hogy a Facebook-oldalad nem a tiéd.

Azt, hogy a Facebook nem saját média, ezért buta üzleti cél a Facebook-rajongótáborunk számának növelése.

Azt, hogy ha olyan dologban hazudsz mindenkinek, amelyről kizárólag te tudhatsz, akkor a többiek elhiszik, amit mondasz. Nahát.

Dicsértessék!


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!