Balogh Csaba
Balogh Csaba

Szándékosan “törölték" a Facebookról üzemeltetői az 1,3 millió követővel rendelkező Tibi atya oldalát. Később azt mondták, a törlés önkéntes és ideiglenes volt, a médiahacket csak népnevelő célzattal követték el, hogy rámutassanak gyarlóságunkra. Nézzük az érve(i)ket, mit is bizonyít a mutatvány sikere.

Azt, hogy az oldal törlését követő kommentszekciók Áder Jánosnál is ékesebben árulkodnak a magyar közbeszéd állapotáról.

Azt, hogy egy generált hazugság miatt az egész média egy valójában teljesen jelentéktelen üggyel foglalkozott.

Azt, hogy manapság futballeredményeken és halálos tragédiák közvéleményre nem tartozó bulvárrészletein van kattintás.

Azt, hogy Tibi atya szakadt krimótulajként is jobb adóalany, mint bármelyik offshorozó, kötvényes honatyánk.

Azt, hogy a Facebook-oldalad nem a tiéd.

Azt, hogy a Facebook nem saját média, ezért buta üzleti cél a Facebook-rajongótáborunk számának növelése.

Azt, hogy ha olyan dologban hazudsz mindenkinek, amelyről kizárólag te tudhatsz, akkor a többiek elhiszik, amit mondasz. Nahát.

Dicsértessék!


Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!