szerző:
hvg.hu

Az egyik legnagyobb fogyasztóvédelmi szervezetként működő Consumer Reports időről időre kiadja a legjobbnak tartott okostelefonok listáját. Aktuális értékelésükkel az Apple bizonyosan nem ért egyet.

A termékek értékelésében jeleskedő amerikai nonprofit szervezet, a Consumer Reports úgy gondolja, hogy hardvereinek és jól megválogatott szoftvereinek köszönhetően jelenleg a Galaxy S8+ a legjobb okostelefon a világon. Közvetlenül mögé a Galaxy S8 került, amely csupán kijelzőjének méretében és akkumulátorának kapacitásában tér el a nagyobb testvértől.

Ha egy lenyűgöző kamerát szeretne kapni a telefonján, amelyiknek hosszú az akkumulátoros üzemideje, ráadásul gyönyörű a kijelzője, s mindez vízálló is egyben, akkor az általunk is tesztelt Galaxy S8 vagy a Galaxy S8+ lehet a legjobb választás – indokolja meg a Consumer Reports, miért is kerültek az első helyre a Samsung-csúcstelefonok.

©

Azért egy negatívumot az értékelők is megemlítenek, ez pedig az, hogy az ujjlenyomat-olvasó a hátoldalra került, ami zavaró lehet, ha a telefon az asztalon fekszik, ráadásul ez a szkenner túl közel van a kamerához. A Consumer Reports értékelésében a harmadik helyre a Galaxy S7 edge került, ezt a telefont az LG G6, majd az iPhone 7 Plus követi.

Jókor jöhet ez az értékelés a Samsungnak, hiszen épp a napokban elégedetlenkedtek a Galaxy S8-ak felhasználói a cég szokatlan hirdetési megoldása miatt, az viszont mindenképpen jó hír a dél-koreai óriásnak, hogy nyoma sincsen problémának az akkumulátorokkal kapcsolatban.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!