szerző:
hvg.hu

Egyelőre csak néhány androidos felhasználó YouTube-alkalmazásában jelent meg egy új számláló, de hamarosan mindenki megkapja a valós idejű népszerűséget mutató funkciót.

Alig telt el néhány nap azóta, hogy a YouTube fejlesztői bejelentették, Messenger költözött az alkalmazásba, hamarosan újabb változás érkezik – ezúttal (egyelőre) csak az androidosoknak.

Az Android Police szúrta ki, hogy a YouTube mobilos alkalmazásában épp egy számlálót tesztelnek, ami közvetlenül a videó címe alatt jelenik majd meg. A számláló azt mutatja, az adott pillanatban éppen hányan nézik az adott videót.

©

A fejlesztés azért is érdekes, mert a Facebook korábban egyértelművé tette, hogy a YouTube konkurenciája akar lenni. Ezt az újdonságot elnézve viszont úgy tűnik, mintha a fejlesztők a közösségi élményen akarnának erősíteni. Gondoljunk csak bele: ezzel akár egyfajta élő párbeszédet is folytathatnak a felhasználók a kommentek között. Bele se merünk gondolni, a Despacitónál vajon mennyit mutat majd a számláló.

Hogy mikor érkezik az új funkció, egyelőre nem lehet tudni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!