szerző:
hvg.hu

A világ legnépszerűbb streaming zeneszolgáltatása karácsony környékén mindig előáll egy jó kis akcióval, az idei már el is jött, és mindenkire vonatkozik: ha most 1 évre előfizet a Premium csomagra, akkor 12 helyett 10 hónapnyi összeget kell kifizetnie.

Tíz eurót, vagyis kb. 3140 forintot spórolhat bárki, ha most fizet elő a Spotify Premium csomagjára. A világ legnépszerűbb streaming zeneszolgáltatóján ezzel az előfizetéssel lehet letölteni és reklámmentesen hallgatni az összes zenét, illetve korlátozások nélkül használni a funkcióit.

A Spotify rendszeresen előáll valamilyen akcióval karácsony környékén, általában olyanokkal, amelyek a még előfizetéssel nem rendelkezőket csábítják. A mostani leárazás viszont mindenkit érint: ezen az oldalon a "Spórolj a Premiumon" feliratra kattintva bárki befizetheti 1 évre előre a Premium csomag díját, így 12 hónapnyi előfizetést kap 10 hónap áráért, vagyis 59 euró helyett 49 eurót kell fizetnie. Az ajánlat december 31-ig érvényes.

Aki nem szeretne egy évre elköteleződni vagy nem szívesen fizet ki egyszerre ennyi pénzt, annak is van egy javaslatunk: 4800 forint helyett most akár 300 forintért ad a Spotify prémium verziót 3 hónapon át.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!