szerző:
hvg.hu

Az Agymozgató nevű messengeres chatbottal az egyik legegyszerűbb és mégis legszórakoztatóbb játékot játszhatjuk: találós kérdésezhetünk a Facebookon. Számítógépen és telefonon is játszható.

Tavaly májusban végre a magyar felhasználóknak is bekapcsolta a Facebook a messengeres játékokat, azóta pedig folyamatosan bővül az unaloműző minialkalmazások köre. A különféle kategóriák után most egy kicsit más stílusan érkezett egy kifejezetten magyar felhasználóknak szóló játék, találós kérdésekkel.

Az Agymozgatót a chatbotok fejlesztésével foglalkozó Roborobo csapata rakta össze, és úgy tűnik, nagyon jól sikerült nekik: a játék 5-ből 5 csillagon áll, még 800 értékelés után is. A fejlesztők kérdésünkre elmondták: két hét alatt már 28 ezernél tart a felhasználók száma, a júzerek összesen 3 milliónál is több üzenetet írtak már a rendszernek.

A csevegőbot adatbázisát több mint 200, különböző nehézségű találós kérdéssel töltötték fel, amikre ha helyesen válaszolunk, akkor – a nehézségi szinttől függően – több-kevesebb csillagot kapunk.

©

Ha elakadnánk egy válasszal, akkor sincs gond, a korábban megszerzett csillagainkat ugyanis segítségre költhetjük.

Még jobb lehetne az élmény, ha a chatbottal nem csak a megoldási javaslatainkat lehetne közölni, hanem valódi párbeszédet folytathatnánk, melynek során egyre közelebb kerülnénk a megoldáshoz. Szintén élményszerűbb lenne a dolog, ha nem a "Nem egészen, de közelítesz!" reakciót kapnánk a teljesen fals tippjeinkre is.

Ezzel együtt a chatbottal mobilon és asztali gépen is jól el lehet szórakozni, indításhoz elég erre a linkre kattintani, vagy az Indítás szót elküldeni üzenetben az Agymozgató Facebook-oldalának.

Ha máskor is tudni szeretne hasonlóan szórakoztató alkalmazásokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!