szerző:
hvg.hu

Felfrissíti a levelezőrendszere megjelenését a Google. Az új dizájn több kényelmes újdonságot is tartalmaz.

A napokban küldi ki a Google a G Suite-ot használó üzleti partnereinek azt az e-mailt, amelyben jelezték, hamarosan megváltoztatják majd a Gmail kinézetét. A levélben már némi információt is csepegtettek arról, hogy milyen változásokkal találkozhatnak majd a gmailesek tulajdonosai. Ennek jegyében a The Verge néhány képernyőképet is bemutatott, amin jól láthatók a változtatások.

©

Ezek alapján a felhasználók közvetlenül a Gmailből érhetik majd el a Google Naptárat, a levelekre pedig nyomhatunk egy "szundit". Ez praktikusan azt jelenti: olvasottként jelöljük meg az adott e-mailt, de emellett beállíthatjuk, hogy az mikor "érkezzen meg" újra a fiókba. Így az e-mailek között is rendet tudunk tartani, de válaszolni sem felejtünk majd el egyikre sem.

©

Fontos újdonság, hogy az "okos válasz" lehetősége a mobilos verzió után az asztali böngészős Gmailben is megjelenik.

©

A Google tájékoztatása szerint a változás heteken belül minden G Suite felhasználó számára elérhető lesz. Hogy a "mezei" gmailesek mikor kapják meg, arról egyelőre nincs hír.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!