szerző:
hvg.hu

Egy túlbuzgó rajongó miatt csaknem elesett a pápa Mexikóban. Híve még akkor sem engedte el a ruháját, amikor az egyházfő ráomlott egy kerekesszékes gyerekre. A pápa emelt hangon felszólította a rángatót, hogy ne legyen önző.

Ferenc pápa is kibillenhet néha egyensúlyából – bizonyítja az alábbi videó, amely az egyházfő mexikói látogatásán készült kedden, Morella városában.

A legendásan türelmes, jó humorú, szelíd és békés pápát az mérgesíthette fel, hogy egy túlbuzgó rajongója akkor sem engedte el a ruhaujját, amikor a pápa csaknem ráesett egy kerekesszékben ülő fiúra, aki szintén a látására érkezett.

A brit Telegraph beszámolója szerint miután felsegítették, a pápa hevesen gesztikulálva, emelt hangon készter rászólt a videón nem látható személyre, hogy ne legyen önző.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!