szerző:
hvg.hu

Még novemberben történt súlyos baleset Debrecenben, ahol négyen sérültek meg.

A Debreceni Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 59 éves férfival szemben.

A debreceni lakos 2017. november 23-án 19 óra 30 perc körül Debrecenben, a Békessy Béla utcán közlekedett az általa vezetett személygépkocsival. A sofőr a Böszörményi út kereszteződésében kihelyezett forgalomirányító fényjelző készülék zöld jelzésére behaladt az útkereszteződésbe, ahol nem adott elsőbbséget az ott megkülönböztető fény- és hangjelzéssel közlekedő mentőnek, amellyel összeütközött.

A balesetben egy személy súlyos, míg három könnyű sérüléseket szenvedett.

©
©
©

A Debreceni Rendőrkapitányság 2018. április 20-án vádemelési javaslattal befejezte a közlekedési baleset vizsgálatát és az ügy iratait megküldte a járási ügyészségnek.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!