szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Európában csak kétezer autót érint a Honda legújabb visszahívási akciója, amelynek során Jazz, Accord és FR-V típusokat rendelnek a szervizekbe a benzinpumpa esetleges meghibásodása miatt.

Az akcióban 170 ezer autó érintett. A benzinpumpában keletkező elektronikai hiba a legrosszabb esetben a motor dadogását, rángatását okozhatja. Németországban, a Benelux-államokban és Ausztriában 1732 Jazz és 127 Accord érintett, mindegyiket 2005-ben gyártották. 193 hibás FR-V-ét 2005 és 2006 között gyártottak. Amerikában ennél jóval több Honda-tulajdonos, mintegy 167 ezren kaptak értesítést. A visszahívás főszereplője itt az Accord, az egyik legnépszerűbb autó az észak-amerikai piacon.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Autó

A legmegbízhatóbb autók: Mazda, Honda, Toyota

Az amerikai székhelyű Warranty Direct piackutató cég 3-9 éves korú autók tulajdonosai között végzett felmérést, mely során 450 ezer angol és amerikai jármű meghibásodási adatait összegezte. Az eredmények alapján a Mazda járművei végeztek az élen 8,04 százalékos meghibásodási rátával - ami azt jelenti, hogy 100 autóból mindössze nyolcnál észleltek kisebb-nagyobb rendellenességet.

MTI/hvg.hu Autó

Amerikában terjeszkedik a Honda

A Honda Motor japán autóipari vállalat Japánban, az Egyesült Államokban és Kanadában létesít új gyártótelepeket.

Gyurcsány: Ez ennek a kormánynak a Waterlooja

Gyurcsány: Ez ennek a kormánynak a Waterlooja

A CÖF új cége nevével is a 2022-es választásra hangolódik

A CÖF új cége nevével is a 2022-es választásra hangolódik

Frissítsen, remek új funkciók érkeztek a Windows böngészőjébe

Frissítsen, remek új funkciók érkeztek a Windows böngészőjébe