szerző:
MTI

Ingyenessé tette a parkolást hétfő éjjelre két parkolóházában a győri városüzemeltetési társaság a hóeltakarítás érdekében.

A társaság szóvivője, Ozsvárt Tamás közölte: a Győr-Szol Zrt. egyben arra kéri az autósokat, hogy minél többen éljenek hétfő este nyolc és kedd reggel nyolc óra között a lehetőséggel, így is segítve, hogy az üresen maradó parkolóhelyek révén könnyebben és gyorsabban takaríthassa el a társaság az utóbbi napokban a közterületeken felgyülemlett havat.

A Győr-Szol két parkolóháza a győri Jókai utcában, illetve a Révai utcában van.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!