szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Remek ötlettel rukkolt elő az ötödikes Bria, akinek levelét apja posztolta ki Elon Musk Twitter-oldalára. Nem várt fordulat következett.

Elon Musk híres arról, hogy a Teslával kapcsolatos legfontosabb dolgokat mindig Twitteren jelenti be. A meglehetősen aktív fiókkal rendelkező Musk ugyanakkor nemcsak üzeneteket posztol, de időnként követői felvetéseire, kérdéseire is válaszol. Most egy édesapa osztotta meg lánya levelét Muskkal, aki azonnal lecsapott a jó ötletre.

Az ötödikes Bria arról írt Musknak, hogy ha már egyébként is sok rajongó készített meglehetősen jó reklámot a cég autóiról, akkor érdemes lenne egy versenyt hirdetni köztük. A győztes pályamű lehetne a Tesla hivatalos reklámja, emellett pedig valami extra jutalom is járhatna neki, például ingyen tölthetné az autóját egy éven keresztül a Tesla hálózatán.

Bria azt is felhozta érvként, hogy így gyakorlatilag nem kellene hatalmas összegeket kifizetni azért, hogy valaki csináljon a Tesláról egy videót. Musk azonnal lecsapott az ötletre, és mint azt Twitteren írta, megszervezik a versenyt.

Az elmúlt években egyébként gyönyörű rajongói reklámok születtek, ezeket itt gyűjtöttük csokorba.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!