szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A környezetbarát autóalkatrész újrahasznosítás egy teljesen új módját van szerencsénk bemutatni.

A téli hónapokban az átlagnál is több dísztárcsa hever az útmenti árkokban és az oszlopoknak támasztva, hiszen ilyenkor sokan dísztárcsával ékesített lemezfelniket használunk a szép nyári könnyűfémfelnik helyett. És a dísztárcsák bizony gyakran önálló életre kelnek egy tempós kanyarban, vagy egy kátyú környékén.

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy hogyan lehetne hasznosítani a szerteszét heverő, legtöbb esetben megrongálódott műanyag dísztárcsákat? Egyrészt le lehet adni őket műanyag hulladékként, másrészt viszont akár új életet is lehet lehelni beléjük, amihez persze hozzáértő kezek és művészi gondolkodásmód is szükségeltetik. A végeredmény pedig akár ilyen is lehet:

©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!