szerző:
hvg.hu

Az alapmodell terepes képességei is igen komolyak, de emelt futóművel még durvább produkcióra képes a G-osztály.

A hosszú évtizedekig szinte változatlan formában gyártott, de azért persze időről időre modernizált G-osztályból csak nemrégiben mutatkozott be a második generáció. A G-osztály minden idők egyik legkomolyabb terepjáró képességeivel rendelkező autója, és most ezt a típust tette még brutálisabbá a Forgiato.

©

A keresztségben G500 4×4² nevet kapott újdonság alaphelyzetben 22 colos kerekeken gördül. Ha ez esetleg túl szerény, akkor felár ellenében 24, illetve 26 colos kerekek is rendelhetők, a csúcsot pedig a 37 colos szett jelenti.

©

A kiváló minőségű Toyo terepgumikkal szerelt és természetesen alaposan megemelt G-osztályról eltűntek a króm díszítések, melyek helyét fekete és karbon elemek vették át, ezenkívül pedig a sötétített ablakokról, az új kipufogórendszerről, illetve a nagyobb teljesítményű hifiről is említést kell tennünk.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!